Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

New trend: Earrings!

Μπορεί να μας αγαπάτε για τα ξεχωριστά crochet chain κολιέ μας, όμως φέτος το χειμώνα τα βλέμματα θα ΄΄πέσουν΄΄ πάνω στο πρόσωπό σας και συγκεκριμένα στα ιδιαίτερα σκουλαρίκια που ετοιμάσαμε για την χειμερινή  collection 2013-2014!


Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η collection, Fall winter 2013-2014 του διάσημου δίδυμου Dolce&Cabbana. Μακριά και ογκώδη σκουλαρίκια σε έντονα χρώματα, όπως αυτό της πορφύρας, του μπλε, του χρυσού και στολισμένα με πολύτιμες πέτρες ήρθαν για να δώσουν μια ευχάριστη πινελιά στα χειμερινά σας outfits!
Το σχήμα που κυριαρχεί είναι το στρογγυλό, δημιουργώντας την αίσθηση του στεφανιού ή των σταγόνων, έτσι ώστε να ταιριάζει σε όλες σας, σε εσάς με τα σγουρά μαλλιά, τα ίσια, τα κοντά ή τα μακριά!

Δεν σας δεσμεύουν  και ταιριάζουν απόλυτα με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Συνδυάστε τα με sweaters σε χρώματα όπως το γκρι, το λευκό, το μαύρο, το μπορντό, το κυπαρίσσι και το βαθύ μπλε, με τζιν, με leather κολάν και φούστες, καθώς και με τζιν πουκάμισα και μίνι φορέματα!

Για να τα αναδείξετε, πιάστε τα μαλλιά σας έναν χαλαρό κότσο, ή  μια γαλλική κοτσίδα, ή μία κοτσίδα ψαροκόκαλο...


                                                                                                                 by Adamantia Chelioti 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου