Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Alternative shoes from Lifelikes!

Αλυσίδες, τρουκς, μεταλλικά στοιχεία, φτερά, γούνα, metallic effects και λεπτές λεπτομέρειες, είναι ορισμένα από τα στοιχεία που ΄΄διακοσμούν΄΄ τα παπούτσια της φετινής τάσης για τον χειμώνα 2013-2014.Είναι γεγονός ότι  κάθε γυναίκα θέλει να ανανεώνει όσο πιο συχνά τις ψηλοτάκουνες γόβες της, ανανεώνοντας έτσι την διάθεσή της και τονίζοντας την αυτοπεποίθησή της; Μήπως ήρθε η σειρά σου;;

Στις πασαρέλες, είδαμε να έρχονται ξανά στην μόδα τα strappy shoes!Τα παπούτσια με λουράκια είναι το νέο must have αυτόν τον χειμώνα, είτε είναι στο ύψος του αστραγάλου είτε λίγο χαμηλότερα, κάπου στη μέση του ποδιού. Αυτό το στυλ στα παπούτσια όχι μόνο προσδίδει θηλυκότητα και ξεχωρίζει, αλλά τείνει επίσης να μειώνει οπτικά το μέγεθος των μεγάλων ποδιών! Εμείς προτείνουμε να στολίσετε τα κλασσικά, σε απλές γραμμές παπούτσια σας κοσμήματα στο ύψος και στο ύφος που προτιμάτε.
Μην βιαστείτε λοιπόν να αγοράσετε καινούριες γόβες.Δημιουργήστε το δικό σας strappy shoe και αλλάξτε του εμφάνιση ανάλογα με την περίσταση. Απογειώστε τις κλασσικές μαύρες γόβες σας φορώντας μεταλλικές αλυσίδες πλεγμένες  με μαύρες κλωστές και για ακόμη πιο πολύ λάμψη προσθέστε σειρές από strass. Κάντε την διαφορά βάζοντας χρώμα στο κόσμημα του ποδιού, κρόσσια ή charms. Τι θα λέγατε για τρουκς, σταυρούς, νεκροκεφαλές σε μία πιο ροκ εμφάνιση; Ταιριάζουν απόλυτα με κολάν, πάνω από το καλσόν και ολοκληρώνουν τα λουκ με δερμάτινες φούστες, τζιν σορτσάκια και φορέματα σε απλές και στενές γραμμές.
Δεν είναι μόνο οι γόβες σου όμως που μπορούν να ανανεωθούν. Οι κλασσικές μπαλαρίνες μπορούν να στολιστούν με τα ίδια κοσμήματα, όπως επίσης τα απλά μαύρα μποτάκια σου μπορούν να γίνουν πιο ροκ ή οι  UGG γούνινες μπότες σου πιο εντυπωσιακές.
Σύντομα πολλά νέα σχέδια για εσάς lifelike girls που θέλετε τα παπούτσια σας να είναι μοναδικά για μοναδικές εμφανίσεις!


Tip: “Give a girl the right shoes, and she can conquer the world.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου