Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

First Winter Fashion Report from Lifelikes Vol1


Μπορεί ακόμα ο χειμώνας και το κρύο να μην έχουν ΄΄ξεκινήσει΄΄ για τα καλά, όμως  οι διάσημοι σχεδιαστές έχουν ήδη παρουσιάσει τις προτάσεις τους για τις τάσεις της μόδας στις πασαρέλες τους! Εμείς σας δίνουμε μία πρώτη γεύση, του τι πρόκειται να συμβεί στον χώρο της μόδας και του στυλ τον χειμώνα που μας έρχεται! Ας δούμε λοιπόν, αναλυτικά τις προτάσεις για τα κοσμήματα από μερικούς διάσημους οίκους, που όλες μας γνωρίζουμε πολύ καλά και που αγαπάμε τις δημιουργίες τους χειμώνα-καλοκαίρι!

Lanvin


H resort collection 2014, του διάσημου γαλλικού οίκου Lanvin, και συγκεκριμένα οι δημιουργίες του Αλμπέρ Ελμπάζ απευθύνονται σε εργαζόμενα κορίτσια που ξέρουν να διασκεδάζουν μετά την δουλειά! Οι δημιουργίες του φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας! Απόδειξη, οι δηλώσεις του καλλιτεχνικού διευθυντή του γαλλικού οίκου Αλμπέρ Ελμπάζ για τη νέα του σειρά: «Δεν είναι μόνο το ντιζάιν. Αυτά που με ενέπνευσαν ήταν επίσης ο τρόπος ζωής και η ίδια η καθημερινότητα». Τα κοσμήματα φέρουν επιρροές από τους μαχαραγιάδες της Ινδίας, τις βασίλισσες της Αιγύπτου, τη δεκαετία του '50, αλλά και στοιχεία από τη ραπ.






Dolce & Gabbana


Στην Collection των  Dolce&Gabbana τον χειμώνα 2013-2014, το σενάριο είναι απλό: συναισθήματα, έντονες εκφράσεις, διασκέδαση, γέλιο, θυμός και φυσικά το μεσογειακό τοπίο, το οποίο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο! Τα καλλιτεχνικά σχέδια και τα πρωτότυπα μοτίβα, εμπνευσμένα από την βυζαντινή εποχή και τις εικόνες της Κωνσταντινούπολης την εποχή του Βυζαντίου, οι ρομαντικές δαντέλες, η γοητεία των έντονων χρωμάτων, οι απεικονίσεις θρησκευτικών προσωπικοτήτων, η κυριαρχία της πορφύρας, είναι τα στοιχεία που κατακλύζουν και κάνουν ιδιαίτερη αυτήν την collection! Θηλυκότητα, κομψότητα και δραματικά vibe συγχωνεύονται στη συλλογή  Dolce & Gabbana Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013-2014, η οποία αντλεί την έμπνευσή της από το νησί της Σικελίας και επικεντρώνεται στα εξαίσια ενετικά και βυζαντινά ψηφιδωτά του 12ου αιώνα από τον καθεδρικό ναό που βρίσκεται στο Παλέρμο. Πολλά από τα κοσμήματα, έχουν απίστευτα prints που μοιάζουν με αριστουργήματα, λεπτή δαντέλα, πλούσια χρώματα και high-end αξεσουάρ, γίνονται τα βασικά στοιχεία της Dolce & Gabbana Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013-2014 συλλογής. 









Chanel





Ο Karl Lagerfeld και οι δημιουργίες του για την resort collection 2014, έκλεψαν τις εντυπώσεις στις πασαρέλες της Σιγκαπούρης. Δημιουργίες κεντημένες με χάντρες και μαργαριτάρια, δαντέλες βγαλμένες από παραμύθι, μαγευτικά τούλια σε απαλές αποχρώσεις και αλυσίδες σε ασημένιο χρώμα, κυριαρχούν στις δημιουργίες του σχεδιαστή. Η επιρροή της δεκαετίας του ’50 ήταν έντονη, καθώς τα ψηλόμεσα παντελόνια και οι στενές φούστες είχαν την τιμητική τους. Στα κοσμήματα, είδαμε τις πάντα διαχρονικές πέρλες (κλασσικό χαρακτηριστικό του οίκου), τις χρυσές αλυσίδες, καθώς και ένα νέο στοιχείο, τις μεγάλες ασημένιες ή άσπρες αλυσίδες, μπλεγμένες μεταξύ τους και συνδυασμένες με λευκά κρύσταλλα και σουέτ μαύρες, γκρι και λευκές  κορδέλες! 







Το ταξίδι στον κόσμο της μόδας γι'αυτόν τον χειμώνα συνεχίζεται... 
μέχρι τότε ... live your LIFE LIKE a princess!!!




Adamantia Chelioti For Lifelikes 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου