Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Greek beauty through sandals


Τα σανδάλια, βγαλμένα από την ελληνική αρχαιότητα, είναι το απόλυτο must-have κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις! Τα σανδάλια Lifelikes ΄΄παντρέυουν΄΄ το αρχαιοελληνικό ύφος με τις τάσεις της μόδας, και δημιουργούν διαχρονικά κομμάτια που σου χαρίζουν άνεση, στυλ και κομψότητα.
Κάθε σανδάλι έχει το δικό του ξεχωριστό στυλ, και φυσικά το δικό του όνομα, το οποίο συνδέεται με την ελληνική ομορφιά και τις εικόνες του καλοκαιριού μας στην Ελλάδα. Τα ελληνικά νησιά και τα χρώματά τους ήταν η έμπνευση μας!




Ydra sandal: Ύδρα ,το νησί που σου αποπνέει ρομαντισμό... Κοριτσίστικοι φιόγκοι, σήμα κατατεθέν  του ρομαντισμού. Δίνουμε στα αντίστοιχα σανδάλια λοιπόν το όνομα της Ύδρας και σε στέλνουμε για μία ρομαντική βόλτα στα όμορφα σοκάκια  της.








Paros sandal: Ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά των Κυκλάδων, το σήμα κατατεθέν του Αιγαίου. Κ επειδή  η θάλασσα που την κυκλώνει  έχει το μοναδικό σκούρο μπλε χρώμα του Αιγαίου πελάγους συνδέουμε τα σανδάλια αντίστοιχου χρώματος με το όνομα Paros. Φόρεσε τα μπλε σανδάλια σου και  περιπλανήσου ανάμεσα στους  ανεμόμυλοι, και τα λευκά-μπλε παραδοσιακά σπίτια. 


Santorini sandal Εμπνεόμαστε από τον εντυπωσιακό βράχο που δημιούργησε η έκρηξη του ηφαιστείου, πάνω στον οποίο απλώνεται ο όμορφος οικισμός της Σαντορίνης, διαμορφώνοντας αυτό το μοναδικό  στον κόσμο τοπίο !!! Το santorini sandal δεν είναι άλλο λοιπόν από το μαύρο χρυσό. Φόρεσε το και απόλαυσε την θέα του ομορφότερου ηλιοβασιλέματος του Αιγαίου και τις παραλίες με τα περίεργα σκούρου χρώματος βράχια και τα βότσαλα.

Lefkada sandal: Το νησί με τις 2 πιο όμορφες παραλίες του Ιονίου, το πόρτο Κατσίκι και το Κάθισμα, χαρακτηρίζεται απόλυτα από το γαλάζοπράσινο  χρώμα.Το πράσινο που περικυκλώνει το νησί σε συνδυασμό με τα λευκά πετρώματα δημιουργουν νερά γαλαζοπρασινα και μοναδικά τοπία! Το νησί της Λευκάδας σε απόσταση αναπνοής από το μικρό διάσημο καταπράσινο νησάκι του Σκορπιού, ήταν η έμπνευση μας για τα σανδάλια σε mint χρώμα.

Mykonos sandal: Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός για έντονη νυχτερινή ζωή.Οι διάσημοι επισκέπτες, τα κοσμοπολίτικα πάρτυ σε μαγαζιά και beach bar! Δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε  άλλη ταυτότητα στο νησί τησ Μυκόνου από τα φλούο χρώματα. Οι έντονες αποχρώσεις τους ταιριάζουν γάντι σε ένα νησί που είναι διάσημο σε όλον τον κόσμο για τους έντονους ρυθμόυς ζωής που το χαρακτηρίζουν. Το νησί των ανέμων έχει τα δικά του σανδάλια που θα σε συνοδεύσουν σε όλα τα πάρτυ ακόμη αι στην θάλασσα γιατί οι κλωστές του δεν θα μπορούσε να είναι μεταξωτές αλλά αδιάβροχες!!!

Aigina sandal: Το λουλούδι των ελληνικών νησιών  είναι αδιαμφισβήτητα η βουκαμβίλια κ επειδή η Αίγινα είναι ένα νησί πλημμυρισμένο με βουκαμβίλιες σε όλες της τις γωνιές ,βαφτίζουμε τα σανδάλια μας με το αντίστοιχο χρώμα. Το βιολετί, μπορντό,φούξια όπως θέλετε πειτε το  συνδυάζεται άψογα με τις χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες στα σανδάλια Lifelikes.

Milos sandal: Τα σμιλευτά λευκά βράχια και τα βότσαλα από τις γαλαζοπράσινες παραλίες της Μήλου, καθώς και η διάσημη άσπρη παραλία Σαρακίνικο, στη βόρεια πλευρά του νησιού, που θυμίζει σεληνιακό τοπίο, δίνουν στο νησί το χρώμα του λευκού, της ηρεμίας και της απλότητας της φύσης. Τα λευκά μας σανδάλια πήραν το όνομά τους από την Μήλο λοιπόν και το μόνο που μένει είναι να βρεθούν στα μέρη τους!







Elafonisos sandal: Θα μπορούσαμε να δώσουμε άλλο όνομα στα μπεζ- χρυσά σανδάλια μας από το νησί της ελαφονήσου;;;; Η εκπληκτική παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο, είναι γνωστή για την απέραντη χρυσή αμμουδιά της και τα διάφανα νερά της!   Το μπεζ , χρυσό χρώμα, και οι αποχρώσεις του είναι το σήμα κατατεθέν του μικρού αυτού νησιού με την πρωτότυπη υφή της άμμου. Κ επειδή αγαπάμε ελαφόνησο τα αντίστοιχα σανδάλια είναι τα αγαπημένα μας και τα αγαπημένα σας μιας και ταιριάζουν με όλα τα ρούχα σε όλες τις περιστάσεις.





sifnos sandal: δίνουμε στο σανδάλι με το κλασικό γαλανό χρώμα το όνομα της Σίφνου. Σίγουρα θα έπρεπε να είναι ένα κυκλαδίτικο νησί και ποιο άλλο? Η αριστοκρατική Σίφνος με το γαλάζιο χρώμα στα περισσότερα παντζούρια των κυκλαδίτικων παραδοσιακών , λευκών νησιών...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου