Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Υπόθεση Clutch bag: Part 2



Οι καλοκαιρινές μας εμφανίσεις προστάζουν άνετες και λιτές γραμμές στα ρούχα. Παρόλα αυτά τα αξεσουάρ μας και ιδιαίτερα  τα μικρά βραδινά τσαντάκια μας θέλουμε να έχουν ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό στυλ, που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένες και πολυφορεμένες clutch bags!



Πολύχρωμα clutch bags από ανακυκλώσιμο χαρτί περιοδικών, με χρωματιστά μοτίβα, μπλέκονται σαν κομμάτια από πάζλ και δημιουργούν το απόλυτο μικρό τσαντάκι του καλοκαιριού! Όπως σε όλες τις clutch bags, έτσι και σε αυτό χωράνε τα απολύτως απαραίτητα για εμάς τις γυναίκες: κλειδιά, κινητό, κραγιόν και πορτοφόλι!
Μην φοβηθείς να τα συνδυάσεις με τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου, καθώς είναι ένα κομμάτι που ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις και δεν σε περιορίζει σε χρωματικούς συνδυασμούς! Ιδανικό με μαύρο (ή άλλο χρώμα) κοντό φόρεμα (το κλασσικό κομμάτι που έχουμε όλες), με τζιν σορτσάκια ή παντελόνια και t-shirts με στιλάτα μοτίβα και στάμπες αλλά και με μακριές φούστες σε όλα τα χρώματα και κοντά μπλουζάκια ή κοντές φλοράλ φούστες για σέξυ εμφανίσεις!
Τα χειροποίητα  clutch bags από ανακυκλώσιμο χαρτί περιοδικών είναι το must αξεσουάρ του καλοκαιριού που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα μικρά τσαντάκια και θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου!


 Tip: live your summer with colors!



Adamantia Chelioti For Lifelikes

1 σχόλιο: