Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Lifelikes Handmade Creations



Lifelikes Handmade Creations

Η ιέρεια του στυλ  Coco Chanel  είχε πει: «Προκειμένου να είσαι διαφορετικός, πρέπει να είσαι αναντικατάστατος» και είχε δίκιο! Το στυλ, η κομψότητα, οι επιλογές σου στα ρούχα, στα αξεδουάρ, στα κοσμήματα και στα χρώματα σε κάνουν να διαφέρεις και να έχεις το δικό σου προσωπικό στυλ στο πέρασμα του χρόνου. Τα κοσμήματα πάντα απογειώνουν τις εμφανίσεις μιας γυναίκας και της προσδίδουν έναν αέρα σιγουριάς και ταυτόχρονα ομορφίας.







Τα κοσμήματα Lifelikes είναι φτιαγμένα από την Αναστασία και την Άννα, με πολύ αγάπη για την μόδα και είναι εξόλοκλήρου χειροποίητα. Οι γραμμές, τα σχέδια, τα χρώματα επιλέγονται με βάση τις τάσεις που επικρατούν στην μόδα και στις πασαρέλες των μεγάλων σχεδιαστών. Τα σχέδια είναι μοναδικά και εμπνευσμένα από το προσωπικό στυλ και γούστο των κοριτσιών. Tα crochet chain κολιέ σε γήινες αποχρώσεις (μπεζ, λευκό), θυμίζουν αρχαία Ελλάδα, ενώ τα κολιέ σε πιο έντονα χρώματα μπορούν να απογειώσουν τις εμφανίσεις σου!



Οι λεπτομέρειες στα κουμπώματα, στην σύνδεση των μεταλλικών στοιχείων και στις κλωστές κάνουν τα κοσμήματα Lifelikes ξεχωριστά. Μπορούν να φορεθούν από όλες τις γυναίκες, από μικρές ηλικίες έως μεγαλύτερες, από μελαχρινές έως ξανθιές. Η λεπτομέρεια, η μοναδικότητα και η κομψότητα χαρακτηρίζουν τις χειροποίητες δημιουργίες Lifelikes.

Οι χειροποίητες δημιουργίες Lifelikes ποικίλουν! Από μεταλλικά βραχίολια και κολιέcrochet chain, μέχρι καλοκαιρινά σανδάλια, ψάθινα καπέλα και αντρικά κοσμήματα! Το στοιχείο που τα κάνει μοναδικά είναι η επιμονή στην λεπτομέρεια, στον ρομαντισμό και στην ανάδειξη της ομορφιάς.



...with love Adamantia Chelioti 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου