Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Sport….Couture !


Sport….Couture !




Οι αθλητικές σου εμφανίσεις, με  άνετες φόρμες  και αθλητικά  παπούτσια που είναι τόσο βολικές στην καθημερινότητά σου μπορούν ταυτόχρονα να είναι στιλάτες και ….in fashion!!!
Αθλητισμός, γυμναστική, μόδα και κοσμήματα μπορούν να συνδυαστούν και να πάρουν...το χρυσό μετάλλιο!Αν πιστεύεις ότι το πλεκτό Lifelikes κόσμημα σου θα φορεθεί μόνο μόνο με  ρομαντικά φορέματα είμαστε εδώ να σε  διαψεύσουμε! Οι σπορ εμφανίσεις είναι της μόδας φέτος και είναι ευκαιρία να νιώσεις άνετη και κομψή μέσα στα αθλητικά κομμάτια της γκαρνταρόμπα σου και να δημιουργήσεις ένα sporty chic look

Κατά την διάρκεια της  μέρας σου φόρεσε  αθλητικά  παπούτσια, το μαύρο  σου κολάν  συνδυάοντάς τα  με   χρωματιστή σπορ ζακέτα , σε έντονα χρώματα όπως είναι το φούξια, το γαλάζιο, το μωβ και το μπλε! Για πιο girly chic εμφανίσεις μπορείς να φορέσεις βελουτέ φόρμες, τύπου Juicy Couture, σε παστέλ χρώματα...Tέλος δώσε ένταση στο  look σου  με  το αγαπημένο σου crochet chain  κολιέ. Η  χρυσή αλυσίδα θα δώσει μία glamourous πινελιά ενώ η παρουσία του πλεκτού θα εξισορροπήσει τα πράγματα.Εναλλακτικά Ντύσε τα χέρια σου με πλεκτά βραχιόλια  σε παστέλ ή έντονα χρώματα, ανάλογα με τον τύπο της αθλητικής σου εμφάνισης!
Η fashion blogger Αλέξια Σακελλαρίου, μέσα από την σελίδα της στο διαδίκτυο http://www.smellslikefashion.com/ και την σελίδα της στο facebook ΄΄Smells Like Fahsion΄΄, μας δίνει ιδέες πως να συνδυάσουμε τα πλεκτά κοσμήματα Lifelikes με αθλητικά ρούχα διάσημων σχεδιαστών και πως να είμαστε στιλάτες και άνετες ταυτόχρονα!   Have a taste:













Για girly chic, ρομαντικές αλλά και άνετες εμφανίσεις φόρεσε βελουτέ φόρμες σε παστέλ αποχρώσεις όπως έιναι το baby blue, baby pink, chocolat και το βεραμάν/mint


Για περισσότερα επισκεφθείτε την σελίδα μας  στο facebook  lifelikes handmade accessories 








by Adamantia Chelioti


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου