Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Λευκό: say yeah!


                                                      
Το χρώμα που είναι πάντα στην μόδα....
το χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες – ξανθιές,μελαχρινές,κοκκινομάλλες...
το χρώμα που αντιπροσωπέυει την αρμονία, την απλότητα, την τελειότητα και συνάμα την κομψότητα!   

Το καλοκαίρι είνα εδώ!! και ενώ εσύ ετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις , σκέψεις όπως...τι πρέπει να αγοράσεις; τι πρέπει να έχει η καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα;τι χρώματα είναι φέτος στην μόδα; πως να συνδυάσω αυτό με εκείνο και μπλαμπλαααααμπλαααα...τριγυρίζουν στο μυαλό σου..Κακα τα ψέματα, πολλές φορές βρέθηκες στο δίλλημα, να πάρω αυτό ή το άλλο, ποιό θα φορέσω πιο πολύ, ποιο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου θα είναι το μπαλαντερ σε περισσότερα looks; Μην ταλαιπωρήσε άλλο!

Τα lifelikes handmade creations, προτείνουν διαχρονικά λευκά κοσμήματα που θα αναβαθμίσουν και θα ανανεώσουν τα look σου και τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις χωρίς να μπερδεύεσαι..Βραχιόλια και κολιέ με λευκές κλωστές πλεγμένες σε χρυσές μεταλλικές αλυσίδες, χρυσά δαχτυλίδια και σκουλαρίκια με λευκές λεπτομέρειες, χειροποίητα καλοκαιρινά σανδαλάκια..Όλα στο πνεύμα του λευκού  ίσως η  καλύτερη και πιο οικονομική λύση για να είσαι πάντα όμορφη και κομψή! Και αν το ερώτημα είναι πως θα τα συνδυάσεις dont worry, έχουμε και απάντηση!
πρωί: 
Φόρα το πιο άνετο παντελόνι σου (τζιν, φλοράλ, με διαφορα prints , ακόμη και ένα μονόχρωμο έντονο ή παστέλ χρώμα) , το πιο απλό μπλουζάκι σου, τα ασορτί lifelikes καλοκαιρινά σανδαλάκια σου με χρωματιστές  και χρυσές λετπομέρειες, και φυσικά όσα πιο πολλά lifelikes βραχιόλάκια μπορείς.. λευκά και χρυσά ώστε να δώσουν το τελευταιο φινίρισμα χωρίς να φορτώσουν την εμφανισή σου..



Εναλλακτική λύση: το πολύχρωμο ή τζιν ,κοντό και σέξυ σορτσάκι σου ,ένα λευκό, απλό  t-shirt  και τόνισε την  εμφάνιση σου με ένα λευκό κολιέ lifelikes, πλεκτό με χρυσά charms που σε  κάνει να νιώθεις πριγκίπισσα!

βράδυ:
Έρχεται το βράδυ, γυρίζεις σπίτι και μόλις χτυπάει το τηλέφωνο από τις φίλες σου, οι οποίες επιμένουν για βόλτα! Πάντα θέλεις να είσαι εντυπωσιακή και ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει και η διάθεση ανεβαίνει!









Ξεκινάς φορώντας μια  μακριά έντονο χρώμα  φούστα με απλό κοντό μπλουζάκι , άνετες πλατφόρμες και δίνεις ένταση στην εμφανισή σου με τι αλλο;λευκά χρυσά αξεσουαρ...
Εναλλακτικά : Μέ  ένα marine κοντό ή μακρύ φόρεμα και λευκά χρυσά αξεσουαρ θα υιοθετήσεις το πιο αναλαφρο και in fashion look..






ΤΙΜΕ FOR TIPS!
Επειδή σίγουρα ξεκινήσαμε να πέρνουμε σιγά σιγά πιο ηλιοκαμμένο χρωματάκι το λευκό έιναι αναμφισβήτητα το χρώμα που θα μας τονίσει... Φρόντισε λοιπόν τα λευκά-χρυσά βραχιολακια να μπουν στην καθημερινότητά σου για να είσαι πάντα κομψή και μοδάτη!



                                                                                       have fun by lifelikes team <3












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου